Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor
VI SAMARBETAR MED  
   

Om HjälpRedan

Lina Melander
Den lilla butiken med de stora möjligheterna!

HjälpRedan är en butik som säljer och hyr ut hjälpmedel.
Här hittar du stöd för både kropp och knopp i alla åldrar! Här finns t.ex. käppar, inkontinensskydd, greppvänliga bestick och handledsskydd. Men också tidshjälpmedel, taktila leksaker, minnesstöd och produkter för ökad koncentrationsförmåga. HjälpRedan har specifik kompetens inom barn och NPF som t.ex. ADHD och Autism.

I butiken kan du hyra rullstolar, kryckor och ramper. Så småningom kommer det även att vara möjligt att hyra andra hjälpmedel som t.ex. tidshjälpmedel som för många kan vara svårt att få tillgång till.

Jag heter Lina Melander och är ny ägare av Hjälpredan sedan augusti 2016. Det är mig du möter i butiken!
Jag är behandlingspedagog och har bl.a. arbetat inom funktionshinder och skola. Jag är också sedan tidigare danspedagog med utbildning i rörelselära och skador. Jag har bred kunskap och kan hjälpa dig att hitta lösningar för allt ifrån koncentrationssvårigheter till rörelsenedsättning och idrottsskador.

HjälpRedan är den lilla, personliga butiken där det alltid finns tid och utrymme för dig som kund! Hit är du välkommen att komma in, sitta ned och prata en stund. Vill du ha en kopp kaffe så bjuder jag gärna på det! Ibland kommer man på de bästa lösningarna bara genom att bolla lite med någon - även om det inte är något man köper i butik utan kanske faktiskt lätt kan fixa till själv!

Letar du efter något som inte finns i butiken? Tillsammans kan vi titta på möjligheterna att beställa det du behöver. Lyckas vi inte försöker jag alltid hänvisa dig vidare till någon som kan hjälpa dig. Man är väldigt utsatt när inte kroppen eller knoppen gör som man vill och du som kund skall inte behöva gå iväg utan någon tråd att följa.

Kommun, landsting eller företag och vill beställa varor? Inga problem! Skicka er beställning via mail eller ring till butiken. Ange leverans och fakturaadress samt eventuellt referensnummer. Ni faktureras då direkt från HjälpRedan.

HjälpRedan är mån om miljön. Leveranser till butiken kommer i lådor och med skyddande material såsom bubbelplast, frigolit m.m. Beställningar från webbshopen förpackas ofta i dessa så att vi återanvänder materialet så mycket som möjligt innan det går i återvinningen. Om du inte själv vill använda materialet - lämna det i återvinningen.
Paketen åker i en Rolser shoppingvagn, med kommunala färdmedel (se under kategorin ROLSER) till företagsposten där sedan Postnord tar vid.
Vid leveranser till butiken försöker vi alltid hjälpas åt så att varorna samfraktas i största möjliga mån.

Just nu pågår arbetet med hemsidan för fullt och än är inte alla artiklar uppdaterade så hör gärna av dig om du undrar över något!

Butiken på Olskrokstorget har öppet tisdag till fredag 10-17.

Webbshopen är öppen dygnet runt.


Ring eller maila gärna om ni har frågor så lovar jag att hjälpa er efter bästa förmåga!
Även om en produkt inte finns just nu kan den vara på väg eller gå att beställa just till dig!

Varma hälsningar

Lina Melander

HjälpRedan Rehabbutik

Tel 031-266810

Mail info@hjalpredan.se

Följ HjälpRedan på Facebook för att hålla dig uppdaterad om nya varor, tävlingar och händelser:
https://www.facebook.com/hjalpredan/

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Månadens erbjudande.

Copyright © HjälpRedan 2016-07-05