Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor
VI SAMARBETAR MED  
   

Köpvillkor för ebutiken HjälpRedan

Köpvillkor
Priserna är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, 25 %. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller stora förändringar i inköpspriser. Vi reserverar oss för eventuella misstag vid prissättning. Notera att priserna i webbshopen ibland skiljer sig från priserna i butiken.

Fraktavgift
Till privatperson tar vi 50kr oavsett produkt och antal. Vid frakt med hemleverans, till företag och vårdinrättningar beräknas frakt efter DHLs taxa. Kontakta oss på info@hjalpredan.se eller 031 26 68 10 för mer information.

Betalning
Kortbetalning: Vi accepterar betal- och kreditkort Visa eller Mastercard
Bankgiro: Du betalar i förskott och ingen extra kostnad tillkommer. Kontakta oss på 031-266810

Vi samarbetar med Klarna: Avgift för fakturering via Klarna är 29 kr
Klarna Delbetala: Du kan delbetala i 24 månader. Minsta belopp att betala per månad är 50 kronor eller 1/24 del av den kvarvarande skulden. Aviavgift på 29 kronor per månad tillkommer.

Kommuner, landsting och företag som beställer mot faktura kan skicka beställning med e-post eller göra beställning över telefon och faktureras då direkt från HjälpRedan.

Leverans
Normalt levereras beställningen inom 5 arbetsdagar. Under semesterstängningen är leveranstiden längre. Beställningar gjorda mellan 3 och 10 juli 2017 skickas fredagen den 14 juli. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Lagersaldot är en uppskattning. Kontakta HjälpRedan för exakt information om lagersaldo. Om en vara inte finns i lager kontaktar vi dig snarast med information om detta och meddelar när den beräknas komma in samt eventuella alternativ. Vi skickar med DHL eller Postnord.

Bekräftelse
Vi sänder en bekräftelse och information, till din mailadress (viktig att den stavas rätt), snarast efter att vi mottagit ordern.

Returrätt Du har full returrätt i 14 dagar. Är du inte helt nöjd med ditt köp är det bara att skicka tillbaka varan, väl paketerad, tillsammans med en kopia av följesedeln. MAILA OSS INNAN. Notera om du vill ha en annan vara, eller pengarna tillbaka. Frakten för returen betalar du själv.  Gäller endast oanvänd vara i obruten förpackning. Hudnära produkter bytes ej. Varorna måste returneras med leverans till oss HjälpRedan rehabbutik, Olskrokstorget 14, 416 65 GÖTEBORG (vi kan inte hämta på terminal). Returnera inte paket mot postförskott (utlöses inte av oss).  Icke utlösta paket debiteras med 199 kronor

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Månadens erbjudande.

Copyright © HjälpRedan 2016-07-05