Tuggishänge Dino-bit

Artikelnummer: OFH06

Åh nej! Den här varan är tyvärr slut! :(
Kontakta HjälpRedan för mer information.

Tuggishänget “Dino-Bit” är det coolaste tuggishänget nånsin och är verkligen perfekt för dinsosaurieälskare i alla åldrar! Hänget är 3,8x6,35x1,3cm. Så det är ett ganska “massivt” smycke och är ett bra val för de som tuggar mest med kindtänderna och/eller med framtänderna. Tuggishänget är till för de som behöver tugga/bita (oral stimulering) för att hitta lugnet, fokusera och självreglera vid stressiga/ångestfyllda stunder. Tuggissmycken är ett säkert alternativ istället för att tugga på pennor, suddigummin, tröjor, fingrar och dylikt. Tuggishänget “Dino-Bit” (ARK’s Dino-Bite) är tillverkade i USA och är gjorda av ett material som håller medicinsk kvalitet och är fria från Bly, Ftalater, PVC , BPA (bisphenol A) och är Latexfria.


Tuggishänget finns i tre olika hårdhetsgrader: MJUK, HÅRD, EXTRAHÅRD


Mjuk - Finns i RÖD, CERISE och LJUSGRÅ och rekommenderas för mjukare tuggare

Hård - Finns i TURKOS, GRÅ och LIME och rekommenderas för lagom hårda tuggare

Extrahård - Finns i LILA, GRÖN och BLÅ och rekommenderas för extra hårda tuggare som gillar att bita på väldigt hårda föremål

Valet av färgnyanser på de respektive hårdhetsgraderna är leverantörens. Alla Tuggishängen förpackas individuellt och är monterade på ett krafigt textilsnöre med ett lås som är lätt att öppna/låsa. Färgnyanserna på Tuggishängena kan variera något.


VARNING!!! Denna produkt är inte en leksak. Det är endast hänget/medaljongen på halsbandet som är avsett för att tuggas/bitas på. Snöret och låsanordningen håller inte för tuggande. Innehåller smådelar som kan utgöra en kvävningsrisk. Rekommenderas inte för barn under 5 år. Trots att dessa Tuggishängen är gjorda av starkt material av medicinsk kvalitet så är de inte helt oförstörbara. Visst slitage kan förväntas med tanke på vad hänget är avsett att användas för. Livslängden på ditt Tuggishänge beror naturligtvis på hur ofta, hur hårt de tuggas på. Om/när Tuggishänget eller textilsnöret börjar se slitet ut, är det dags att byta ut det!