Klassrums-kit

Färdiga set

Företräder du en skola, kommun, ett landsting eller ett företag? 

Lägg de varor du vill köpa i varukorgen. I kassan väljer du "företag". Då kan du, förutom Klarna som betalningsmetod, välja "Faktura direkt från HjälpRedan". Faktureringsavgiften är då 0 kr och ni har 30 dagar på er att betala. Detta alternativ finns eftersom det är vanligt att bl.a. kommuner inte godkänner Klarna som betalningsmetod. Ange eventuellt referensnummer i meddelanderutan!

Ibland behöver man ett helt set med hjälpmedel. Det kan t.ex. vara till klassrummet, elevhälsan, samtalsrummet eller kanske bara hemma i vardagsrummet. Men hur vet man vilka saker man skall välja för att få en bra och bred kombination av saker som passar olika människor med olika behov?

HjälpRedan har satt ihop färdiga, prisvärda kit som täcker de vanligaste behoven och önskemålen. Det gör det enklare för dig som behöver en liten låda med prylar att ha tillgänglig för de som behöver. Du kan välja på fokuskit med olika typer av koncentrationshöjande hjälpmedel som t.ex. stressbollar, och läs- och skrivset med t.ex. specialpennor och läslinjaler.

Seten finns i olika storlekar och till olika åldersgrupper.