ELOFLEX & tillbehör


EN NY GENERATION ELRULLSTOLAR

HjälpRedan är mycket stolt och hedrad över att vara Göteborgsområdets första och enda återförsäljare av fantastiska ELOFLEX! Kom in och provkör!

OBS! Frakt på Eloflex fungerar enligt följande:

Räkna med c:a 1 veckas leveranstid.

Om du vill hämta i butiken tillkommer inga extra kostnader.

Vill du hämta din Eloflex i HjälpRedans butik tillkommer inga kostnader. Då lägger du bara din Eloflex i kundkorgen här och går vidare till kassan. Du meddelas via mail när den finns till upphämtning.

Vill du ha din Eloflex hemskickad kan du köpa till hemkörning. Denna ligger som en produkt under kategorin Eloflex här i webbshopen. Den automatiska fraktkostnaden till privatpersoner på 49 kr för DHL servicepoint dras av i kassan genom en rabatt.

ELOFLEX ÄR NÅGOT HELT NYTT!

Eloflex är en helt ny generation elrullstolar med unika egenskaper. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning utan att du behöver ladda.

Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Du kommer att ta obetydlig plats på restauranger och kaféer och du kommer in genom smala dörrar och passager.

Skall jag välja en Elscooter eller en Eloflex? Läs mer här!

PENGARNA FÖR BIDRAG TILL ELFORDON ÄR NU SLUT.
HAR DU KÖPT ETT BIDRAGSBERÄTTIGANDE ELFORDON SÅ KAN DU FORTFARANDE LÄMNA
IN DIN ANSÖKAN. NATURVÅRDSVERKET KAN DOCK VARKEN BEHANDLA DEN ELLER
BETALA UT NÅGRA PENGAR INNAN NATURVÅRDSVERKET FÅTT NY BUDGET FÖR 2019.
OM DET I 2019 ÅRS BUDGET INTE ANSLÅS PENGAR TILL BIDRAG FÖR ELFORDON,
KOMMER DU ATT FÅ ETT AVSLAGSBESLUT OM DETTA. 

Klicka här för att läsa mer om läget för Elfordonsbidraget

Tidigare information om elfordonsbidrag: 

Grattis, nu kan alla som köper en hopfällbar elrullstol från Eloflex få tillbaka 25% av inköpspriset. Eloflex omfattas av regeringens nya elfordonspremie som har till syfte att främja klimatvänliga elfordon så som elcykel och eldrivna rullstolar.

Premien gäller retroaktivt för inköp som gjorts efter den 20 september 2017 och ansökan kan skickas in till Naturvårdsverket från och med den 1 februari 2018. Premien innebär till exempel att du som köper en Eloflex L-Plus får 8 247 kr tillbaka.

Klicka här för information om hur du ansöker om elfordonspremie!

Klicka här för att ansöka om elfordonspremie online!

Klicka här för att skriva ut ansökningsblankett för elfordonspremie!

Länk till Eloflex hemsida

Vanliga frågor

Klicka här för trafikregler för rullstolsburna