Lets go inomhusrollator

Artikelnummer: LM8012_silver


2 250 kr

Obs! Detta är en beställningsvara. Vi skickar din order direkt till lagret som därefter skickar ut rollatorn. Räkna med upp till 10 dagars leveranstid.

Let’s Go, världssuccén från Trustcare, är ett mycket praktiskt gånghjälpmedel för personer som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Denna rollator ger dig säkerhet, funktion och design i perfekt harmoni och är ett lätt och flexibelt rullande hjälpmedel för användning inomhus. Dessutom har den en vacker och elegant design.


MULTIFUNKTIONELL OCH PRAKTISK ROLLATOR


Om du söker en rollator som är lätt att manövrera och lätt att använda i trånga utrymmen, är Let’s Go det självklara valet. Till exempel om du ska in i badrummet. En avtagbar bricka ger avlastningsmöjligheter för till exempel en tallrik eller en kaffekopp. Du kan ha den som serveringsvagn eller som bord att äta från och självklart som stöd om du behöver stiga upp ur sängen på natten. Du kan även få en textilkorg som tillbehör. Textilkorgen finns i två storlekar och kan användas samtidigt som brickan.


KOMFORT OCH SÄKERHET


De bekväma handtagen är klädda med mjukt skumgummi och är justerbara i höjd för att passa olika kroppslängder. Bromsen är lätt att manövrera med bara en hand. Självklart har rollatorn också bromsar på båda bakjulen och rullatorn kan lätt fällas ihop.


Mått och vikt:

Höjd på handtaget: 83-94 cm

Bredd: 54,5 cm
Vikt 6,5kg
Let’s Go är testad enligt ISO 11199-2:2006 och godkänd för en användarvikt upp till 100 kg  

CE-märkt. 1 års garanti.

Levereras färdigmonterad i kartong. Bara att fälla upp och börja använda! Bricka ingår. Korg kan köpas till.