Eloflex hopfällbar elrullstol

EN NY GENERATION ELRULLSTOLAR

HjälpRedan är mycket stolt och hedrad över att vara Göteborgsområdets första och enda återförsäljare av fantastiska ELOFLEX! Kom in och provkör!

ELOFLEX ÄR NÅGOT HELT NYTT!

Eloflex är en helt ny generation elrullstolar med unika egenskaper. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning utan att du behöver ladda.

Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Du kommer att ta obetydlig plats på restauranger och kaféer och du kommer in genom smala dörrar och passager.

Skall jag välja en Elscooter eller en Eloflex? Läs mer här!

Grattis, nu kan alla som köper en hopfällbar elrullstol från Eloflex få tillbaka 25% av inköpspriset. Eloflex omfattas av regeringens nya elfordonspremie som har till syfte att främja klimatvänliga elfordon så som elcykel och eldrivna rullstolar.

Premien gäller retroaktivt för inköp som gjorts efter den 20 september 2017 och ansökan kan skickas in till Naturvårdsverket från och med den 1 februari 2018. Premien innebär till exempel att du som köper en Eloflex L-Plus får 8 247 kr tillbaka.

Klicka här för information om hur du ansöker om elfordonspremie!

Länk till Eloflex hemsida

Vanliga frågor