Eloflex hopfällbar elrullstol

EN NY GENERATION ELRULLSTOLAR

HjälpRedan är mycket stolt och hedrad över att vara återförsäljare av fantastiska ELOFLEX! Kom in och provkör! I butiken har vi två modeller till provkörning - en Eloflex F och en Eloflex P.


OBS! Frakt på Eloflex fungerar enligt följande:

Räkna med c:a 1 veckas leveranstid.

Om du vill hämta i butiken tillkommer inga extra kostnader.

Vill du hämta din Eloflex i HjälpRedans butik behöver du inte ange någonting. Då lägger du bara din Eloflex i kundkorgen här och går vidare till kassan. Du meddelas via mail när den finns till upphämtning. 

Vill du ha din Eloflex hemskickad? Inga problem! Du skriver bara det i meddelandefältet i kassan och din Eloflex skickas kostnadsfritt hem till dig med ett fraktbolag! Den automatiska fraktkostnaden till privatpersoner på 49 kr för DHL servicepoint dras av i kassan genom en rabatt.

ELOFLEX ÄR NÅGOT HELT NYTT!

Eloflex är en helt ny generation elrullstolar med unika egenskaper. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning utan att du behöver ladda.

Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Du kommer att ta obetydlig plats på restauranger och kaféer och du kommer in genom smala dörrar och passager.

Klicka här för att se en film på hur lätt en eloflex av modellen F tar sig fram på alla underlag!

Skall jag välja en Elscooter eller en Eloflex? Läs mer här!Länk till Eloflex hemsida

Vanliga frågor

Klicka här för trafikregler för rullstolsburna