SKOLA & KOMMUN

Skall du handla åt en skola, ett boende eller åt en person som du är god man för? Kanske arbetar du inom landstinget eller åt ett företag?  Gör såhär:

1. Lägg de produkter du önskar köpa i varukorgen och gå till kassan.

2. Välj "företag" i kassan!

3. Välj E-faktura/faktura direkt från HjälpRedan.

4. Fyll i fakturauppgifter och leveransuppgifter. Om du handlar åt en kommunal skola skall du fylla i KOMMUNENS namn som företagsnamn under fakturauppgifterna. Under leveransuppgifterna fyller du i SKOLANS namn. Var noga med att fylla i en korrekt e-postadress eftersom all kommunikation kring din order sker till den adressen!

5. Bocka i att du godkänner HjälpRedans köpvillkor som du kan läsa om du klickar på länken intill kryssrutan i kassan.

6 Klicka på "slutför köp"

KLART!

Kommuner, landsting och företag eller företrädare för en person, t.ex. god man som beställer mot faktura kan, (förutom Klarna som betalningsmetod) välja "Faktura direkt från HjälpRedan" i kassan och faktureras då direkt från HjälpRedan i stället för via Klarna. Faktureringsavgiften är 0 kr och ni har 30 dagar på er att betala. 

För att detta alternativ skall vara tillgängligt i kassan behöver du välja "företag" i stället för "privatperson".

Fakturor till kommun och landsting skickas som e-faktura, enligt lag som trädde i kraft 1 april 2019. Andra företag eller föreningar som inte har denna möjlighet skickar vi naturligtvis fakturan till som pdf eller pappersfaktura, allt efter önskemål. Skriv gärna hur ni vill ha det i meddelanderutan i kassan.

När du har valt "företag" i kassan kommer alternativet "faktura direkt från Hjälpedan" upp.  Du kan då ange olika leverans och faktureringsavgift samt eventuellt referensnummer. 
Frakten sker med DHL paket och levereras till dörren. Pris: 120 kr. (Undantag från detta är elrullstolen Eloflex. Se under Eloflex och tillbehör.)